Dík a má v sobě i vosk? Nebo jen nějakou shine prisaduoxik píše:Tak to umej glossworksem jestli chceš mít po umytí lesk jak blesk..
Autošampon - dotaz
- oxik
- Pokročilý uživatel
Jen leštidla, která bohužel překrývají funkci vosk a já mám podezření, že časem to vosk i zabíjí. Jinak tady je přehledná tabulka šamponů od ChG a pokud neumíš ENG, překladač pomůže, není tam nic složitého:
http://www.chemicalguys.com/category_s/296.htm
A zbytečně ty věci nekombinuj, je to zbytečná plýtvačka a někdy to bude horší než lepší..
http://www.chemicalguys.com/category_s/296.htm
A zbytečně ty věci nekombinuj, je to zbytečná plýtvačka a někdy to bude horší než lepší..
http://www.display-folie.cz - ochrana pro všechny displeje a monitory
-
- Registrovaný uživatel
- Obdržená poděkování: 3 poděkování
Tak ta vydrz je urcite vetsi nez dva mesice si dovolim tvrdit..Neozin píše:Jonny:
Sonax BSD je protekční detailer. Prostě takový "vosk" ve spreji. Výdrž cca 2 měsíce.
- oxik
- Pokročilý uživatel
Přesně, to je jak kdybys dobrou čokoládovou tyčinku přelil nekvalitní čokoládou z Polska 

http://www.display-folie.cz - ochrana pro všechny displeje a monitory
- Kmoda
- Pokročilý uživatel
- Obdržená poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jonny zajímalo by mě, proč si kupuješ kvalitní kosmetiku a používáš ji na autě, když ji nevěříš a pro jistotu ji překryješ "levnýma šmejdama",abys tam toho měl co nejvíc...
- Jonny
- Registrovaný uživatel
Já kvalitní kosmetice věřím jen s tím speed waxem mám dobré zkušenosti. Vypadá to auto po aplikaci skvěleKmoda píše:Jonny zajímalo by mě, proč si kupuješ kvalitní kosmetiku a používáš ji na autě, když ji nevěříš a pro jistotu ji překryješ "levnýma šmejdama",abys tam toho měl co nejvíc...
- Neozin
- Pokročilý uživatel
Jonny: Autošampony s "voskem" nemají smysl. Aspoň pro mě ne, kdy jsem vyzkoušel docela kvalitní šampony od značek dodo juice, valetpro a raceglaze.
Všechny by měly v sobě obsahovat carnaubu, avšak nečekej nějaké extra ochranné vlastnosti.
Ani zvýšený lesk jsem nezpozoroval. Prostě jsem nepoznal rozdíl když jsem umyl auto šamponem s voskem a šamponem bez vosku. Zkoušel jsem jak na černém tak na stříbrném autě. Bez viditelných rozdílů.
Ale o tom jsem ti myslím psal pár stránek zpět. Tak nechápu, co máš furt s tím šamponem s voskem.
Jediný šampon, který ti nanese i ochranu je doporučený Bathe+.
Všechny šampony mám a vyzkoušel jsem, tak nevím proč mi nevěříš.
Když tomu TW speed waxu věříš, funguje ti a máš to vyzkoušené, tak to používej. Kašli na názory ostatních. Forum funguje spíš tak, že sem příjdeš, zeptáš se a podle zkušenosti ostatních se rozhoduješ.
pastovic: Jo, ze začátku jsem se trošku rozčílil, že si nedokáže najít sám základní informace a lehčí je se zeptat. Potom jsem usoudil, že je to pouze člověk, který chce si to dělat po svém, to mu neberu. Vždyť je to jeho auto.
Snažím se mu jen pomoci s nejlepším výběrem.
A hlavně, šiř dobro a dobro se ti bude vracet. 
Všechny by měly v sobě obsahovat carnaubu, avšak nečekej nějaké extra ochranné vlastnosti.
Ani zvýšený lesk jsem nezpozoroval. Prostě jsem nepoznal rozdíl když jsem umyl auto šamponem s voskem a šamponem bez vosku. Zkoušel jsem jak na černém tak na stříbrném autě. Bez viditelných rozdílů.
Ale o tom jsem ti myslím psal pár stránek zpět. Tak nechápu, co máš furt s tím šamponem s voskem.
Jediný šampon, který ti nanese i ochranu je doporučený Bathe+.
Všechny šampony mám a vyzkoušel jsem, tak nevím proč mi nevěříš.

Když tomu TW speed waxu věříš, funguje ti a máš to vyzkoušené, tak to používej. Kašli na názory ostatních. Forum funguje spíš tak, že sem příjdeš, zeptáš se a podle zkušenosti ostatních se rozhoduješ.
pastovic: Jo, ze začátku jsem se trošku rozčílil, že si nedokáže najít sám základní informace a lehčí je se zeptat. Potom jsem usoudil, že je to pouze člověk, který chce si to dělat po svém, to mu neberu. Vždyť je to jeho auto.
Snažím se mu jen pomoci s nejlepším výběrem.