- 10 črc 2012, 19:55
Zdravím nadšence pořídil jsem tento produkt a byl jsem zvědavý,jak bude fungovat.Je to pre-wash před samotným mytím píše výrobce(All Purpose Cleaner).Čistí exterier i interier včetně zavoskovaných ALU(dle ředění).Hlavní důvod proč jsem ho pořídil byla právě šetrnost k voskům vysoká ekonomičnost ORANGE PRE WASH spolu s parádní vůní citrusů.
1:10 exterier
1:20 interier
Po nastříkání na přední nárazník a minutové pauze byla použita wapka a celkem slušně šly mušky dolů i když přípravky k tomu určený co jsem měl možnost zkusit byly o něco více účinnější,ale tyto přípravky sundají parádně i vosky proto musím říct,že Valet funguje slušně.Na druhou stranu mám pocit po 2. mytí,že přeci jen vosk oslabuje i když ne nijak markantně,ale je to patrné.
1:10 exterier
1:20 interier
Po nastříkání na přední nárazník a minutové pauze byla použita wapka a celkem slušně šly mušky dolů i když přípravky k tomu určený co jsem měl možnost zkusit byly o něco více účinnější,ale tyto přípravky sundají parádně i vosky proto musím říct,že Valet funguje slušně.Na druhou stranu mám pocit po 2. mytí,že přeci jen vosk oslabuje i když ne nijak markantně,ale je to patrné.