Docela mě překvapilo, že tu tohle téma ještě není (i když přísahám, že jsem tu už jedno na FA téma viděl

Jaký máte zkušenosti?
Já jsem zatím aplikoval prvně před cca týdnem v jedné vrstvě.
Umyté usušené auto, povrch odmaštěný IPA. Nastříkat pár kapek na panel, jeden střik na utěrku, rozetřít a suchou stranou rozleštit.
Osvědčila se mi krátkosrstá utěrka, dlouhosrstou se rozlešťovalo hůře. Obecně rozleštění a roznesení vrstvy chce trochu úsilí, ale nic strašného.
Chtělo by to příště lepší rozprašovač, než ten, který je k tomu přidáván, stříká spíše kapičky, FA by chtěl ideálně co největší "mlhu".
Auto bylo hotovo hodně rychle, vzal jsem s tím i odmaštěná skla (neměly před tím sealant, nic).
Spotřeba nula nula nic, na celé auto padlo cca 30 - 50 ml a to jsem toho občas použil asi zbytečně moc...
Podle instrukcí lze nanášet i na mokré auto jako "rinse wax", nutné je pak ale po dosušení rozleštit, nebo nechá na autě stopy (prý). Osobně mi to přijde jako škoda / nevyužití potenciálu produktu.
Z mého pohledu se jedná hlavně o sealant ve spreji na vodní bázi.
Srovnání s WetCoatem nemám i když bych řekl, že ač se to může zdát, jsou to podle všeho hodně odlišné produkty.