A nebo než jsem si pořídil svojí výbavu, tak jsem se zeptal rodičů, jestli mě nechtěj trochu zasponzorovat, když to budu patlat hlavně na jejich auta. A že prej kolik to stojí? Dvojku. No, to ses zbláznil?! Na mytí auta ti stačí JAR a nepotřebuješ na to takovýhle předražený sra*ky

Tak jsem si to zaplatil sám. A vymyslel jsem, že se budu hezky starat o svojí (zatím babiččinu) Pandu a na jejich auta dopatlám zbytky od želvy atd. Mám ještě žlutej šampon od Sheronu s voskem a tim neumeju ani jejich auta! Protože po tom zůstávaj strašný fleky a je to k blití

. Dneska jsem chtěl dopatlat taky nějakej rychlovosk od želvy, ale ono se toho nejde zbavit! Když toho nastříkám hodně, tak to už nikdy nerozleštím, protože mi to zaschne. Stačila mi ta troška a ještě teď skoro necejtim ruce, jak to nešlo rozleštit. Takovýhle věci bych jim zakázal prodávat!
A ještě je na tý flašce nějak blbě ustřihlej návod a místo "Nepoužívejte na přímém slunci a na horké karoserii" je tam "Používejte na přímém slunci a horké karoserii". No, to bych si dal

MB w124 300TE-24 R6, BMW E12 525 R6, BMW E28 525i (na jaře 535i), BMW E23 735i R6, BMW E30 316i, Simca 1000 1,3 rok 66
Úplný blázni jsou ty lidi... Místo na koních jezděj v medvědech