- 09 čer 2014, 23:12
Ahoj, po přečtení několika témat tady jsem se nakazil a začal se zajímat o detailing. Určitě nejsem na úrovní jako vy místní, ale snažím se o auto pečovat a udržovat. Abych nebyl tak úplně anonymní člen, tak přidávám i své auto - Škoda Octavia II 1.8TSI, MR2008.
Po přečtení zdejších témat jsem si vybral:
Houba: Microfiber Madness Incredisponge
Šampón: Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner
Sušení: Microfiber Madness Dry Me Crazy
Clay: Dodo Juice Basics of Bling Clay Bar
Lubrikace: Dodo Juice Born Slippy Refill Clay Lube
Leštěnka: Nově - Dodo Juice Lime Prime Pre-wax Cleanser, předtím - url=http://www.detailingshop.cz/lesteni/104 ... 62710.html]Dodo Juice Basics of Bling Prep Polish[/url]
Aplikátor leštěnky: Dodo Juice Blue Roo Microfibre Applicator Pad
Vosk: Nově - Collinite Super Doublecoat Auto Wax 476s, předtím - Xtreme Wax 1 Sonax pro
Okna: Autoglym Fast Glass
Oštetření venkovních lišt a gum: Valetpro Traditional Tyre Dressing . předtím - Sonax - obnovovač plastů
Disky: Sonax čistič disků
Interiér plasty - Sonax
Vosk dopotřebuju a vyměním za jiný
Postupně nahrazuju kosmetiku Sonax za věřím že ještě kvalitnější přípravky. Jinak jsem se Sonaxem jsem spokojen. Teď se poohlížím po přípravku na ošetření gum, ale na základě rad zdejších členů použiju Valetpro Traditional Tyre Dressing.
Přidávám nějaké fotky po umytí - clay, leštěnka a jedna vrstva vosku (nejsou oštřeny venkovní spodní plasty)
Jěště bych si dovolil pár otázek.
Leštěnka - nanáším ručně, ale bohužel nejsem schopen rozleštit drobné šrábance. Je možné škrábance rozleštit ručně?
Taky na laku mi zůstávají mapy (takové ty kolca), když se karoserie leskne ve slunci. Nevíte čím by to mohlo být? Někdy bych se to pokusil nafotit, protože se to těžko popisuje...
Po přečtení zdejších témat jsem si vybral:
Houba: Microfiber Madness Incredisponge
Šampón: Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner
Sušení: Microfiber Madness Dry Me Crazy
Clay: Dodo Juice Basics of Bling Clay Bar
Lubrikace: Dodo Juice Born Slippy Refill Clay Lube
Leštěnka: Nově - Dodo Juice Lime Prime Pre-wax Cleanser, předtím - url=http://www.detailingshop.cz/lesteni/104 ... 62710.html]Dodo Juice Basics of Bling Prep Polish[/url]
Aplikátor leštěnky: Dodo Juice Blue Roo Microfibre Applicator Pad
Vosk: Nově - Collinite Super Doublecoat Auto Wax 476s, předtím - Xtreme Wax 1 Sonax pro
Okna: Autoglym Fast Glass
Oštetření venkovních lišt a gum: Valetpro Traditional Tyre Dressing . předtím - Sonax - obnovovač plastů
Disky: Sonax čistič disků
Interiér plasty - Sonax
Vosk dopotřebuju a vyměním za jiný

Přidávám nějaké fotky po umytí - clay, leštěnka a jedna vrstva vosku (nejsou oštřeny venkovní spodní plasty)
Jěště bych si dovolil pár otázek.
Leštěnka - nanáším ručně, ale bohužel nejsem schopen rozleštit drobné šrábance. Je možné škrábance rozleštit ručně?
Taky na laku mi zůstávají mapy (takové ty kolca), když se karoserie leskne ve slunci. Nevíte čím by to mohlo být? Někdy bych se to pokusil nafotit, protože se to těžko popisuje...
Naposledy upravil(a) Radim84 dne 31 srp 2014, 15:10, celkem upraveno 3 x.
Moje 1.8TSI