Žlté fľaky od vciel-odstranenie

Přípravky na odstranění hrubých nečistot před samotným mytím (hmyz, asfalt...), šampony pro mytí, snowfoam, přípravky pro sušení.
Odpovědět
jahody11
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 11 čer 2019, 21:39

Ahoj, viete poradiť ako ľahko, teda spin trocha ľahšie žlté fľaky od včiel? Denne mam auto posiate žltými vykalmi od včiel a umytie v autoumyvarke je neúčinné. Nejakú chémiu ale čo... Pozerala som videa a od chemical guys tam bol príspevok na prípravok eco smart. Tak dúfam, že niekto nájde, kto mi pomôže, už aj lak som poskriabala... :dash:
Uživatelský avatar
soray
Administrátor
Příspěvky: 2946
Registrován: 26 říj 2010, 14:30
Bydliště: Králův Dvůr
Odeslaná poděkování: 6 poděkování
Obdržená poděkování: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Toto jde velmi špatně, buď se musí použít silnější chemie (nevhodné pro vosky) nebo prostě nechat odmáčet (např. namočit ručník do teplé vody a položit na díl).
Obrázek M: mjaros@detailingshop.cz T: +420602542150
Lukašu
Registrovaný uživatel
Příspěvky: 48
Registrován: 28 led 2016, 19:58
Bydliště: Kousek od Ostravy

Otázka je čím máš ochráněný lak?? Z osobni zkusenosti mam vysledovano,že pokud mas navoskovano(treba Fusso) tak žluté nadilky od vcel jdou z 90% dolu tlakem vody .
Celkem dobre funguje (a skvele voní) Prewash Od ValletPro Citrus.(idelane pouzivam tlakovy rozprasovac a..mouchy a jine dárečky jdou dolu tlakem vody).
Pokud zavoskovano nemas...doporucuji skoro bez námahy dukladne umyt (treba i 2x a pouzit GyeonWetCoat...a dukaldne osušit (zvlást u tmavych barev) a uvidis ze to bude pecka! Nebude se tak držet špína a udrzba bude snazší.
Odpovědět