hooq píše: ↑10 črc 2018, 03:08Čao lidi, mám problém na mé černé metle s Fussem12months.. tohle je druhý pokus o nanesení, celá kapota nejprve Menzernou 3800, pak levá část 2x odmaštěna Ipou 1:4, pravá část přejeta AF Tough Prep bez odmaštění, prostřední část je na zkoušku BSD - bez odmaštění a jak vidíte bez mastných skvrn. Fusso jsem nechal zavadnout cca hodinu při trenýrkové teplotě v garáži, rozleštit šlo bez problému. Při první aplikaci na celé auto vydrželo sotva 3 měsíce.. Pár stránek zpět je tady podobné foto na černé kapotě, stejný mastný flek, tak zkouším jestli náhodou někdo neřešil a nevyřešil![]()
Mam taky DodoJuice Lime Prime lestenku, cili, odmasteni IPou 1:4 bude malo. Co kdyby se zvysila koncentrace IPy? Treba 1:3 nebo 1:2?optimas píše:Tak to ti slezlo hodně dolů. Já to myju každý týden BTMM a Fusso drží na střeše jak přibité. Sice už jde vidět, že slábne, ale tohle fakt nemám. Jestli nebude problém v tom odmaštění po finiši. Třeba ten Prep odmašťuje líp než zbytek prostředku a nebo je problém v tom Lime Prime
Nebo to by bylo na lak uz moc silny?