Zdravím skúšal už niekto ten Advanced interior cleaner? Ideálne ak by niekto vedel porovnať s classic APC. Zvažujem kúpu jedného alebo druhého.
V podstate, ak by sa APC mohol používať aj na textil, asi by som AIC ani neriešil.
Moja ďalšia (možno hlúpa) otázka teda znie: môže sa classic APC používať aj na textil?
Valetpro Classic Carpet Cleaner
-
- Registrovaný uživatel
- Odeslaná poděkování: 1 poděkování
- Obdržená poděkování: 1 poděkování
Ahoj, používať APC na textil v nejakej slabšej koncentrácii určite môžeš. Len daj pozor pri tepovaní, nakoľko APC pri extrakcii výrazne pení. Ale pokiaľ ideš iba APC, kartáčik, utierky, nie je s APC najmenší problém.Daniel13 píše: ↑07 čer 2021, 23:19 Zdravím skúšal už niekto ten Advanced interior cleaner? Ideálne ak by niekto vedel porovnať s classic APC. Zvažujem kúpu jedného alebo druhého.
V podstate, ak by sa APC mohol používať aj na textil, asi by som AIC ani neriešil.
Moja ďalšia (možno hlúpa) otázka teda znie: môže sa classic APC používať aj na textil?
-
- Nováček
Neviem, aký silný koncentrát by bol vhodný na textil, s riedením APC nemám skúsenosti... Nemám vlastne skúsenosti s ničím, rozhliadam sa pred prvým nákupom. Pre začiatok by som kupoval to pollitrové balenie, ktoré je už nariedené (neviem v akom pomere).
Možno by ten AIC bol trochu blbuvzdornejší pre mňa Len je otázne, ako funguje na plastoch, resp. na ostatných materiáloch okrem textilu.
Možno by ten AIC bol trochu blbuvzdornejší pre mňa Len je otázne, ako funguje na plastoch, resp. na ostatných materiáloch okrem textilu.