Zdravím,
v autorizovaném servisu mi při úplně prvním přezutí (najeto 1 500 km) při sundávání závaží poškrábali jeden disk, viz. foto. Samozřejmě jsem jim o tom řekl a jsme domluvení, že při další návštěvě to budeme "nějak" řešit, s tím že jim se to moc dělat nechce, protože to "stejně není vidět" a radši mi dají nějakou jinou kompenzaci (třeba "lepší mytí auta", smích ). Přijímací technik mi taky řekl, že uvnitř kola je prášková barva a že to opraví nějakou retuší a nebo lokální opravou, což se mi uplně nezdá a řekl bych, že disk je nalakovaný úplně stejně jako karoserie, čili barva plus bezbarvý lak, který by mohl jít rozleštit třeba něčím takovým https://www.colorshop.cz/lesteni-c221/3 ... ncu-i2556/, což bych si mohl udělat sám. Poradili byste mi prosím jak se k tomu postavit? Půjde to rozleštit, nebo to nechat nějak opravit? A nebo se na to úplně vykašlat?
Díky moc
Škrábance po odstraňování závaží - jak na ně?
- soray
- Administrátor
- Odeslaná poděkování: 6 poděkování
- Obdržená poděkování: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Namočit a poznáš to hned. Pokud škrábanec zmizí, je šance na rozleštění. Pokud bude viditelný stále, je to nejspíš škráblé na podklad a bude potřeba retuš.
Pokud to nejsou nějaké extra vzácné disky nebo to není více vidět, kašlal bych na to a domluv se na jiné kompenzaci. Třeba další přezutí zdarma (ideálně již bez škrábanců) by mohlo být rozumné bolestné.
Pokud to nejsou nějaké extra vzácné disky nebo to není více vidět, kašlal bych na to a domluv se na jiné kompenzaci. Třeba další přezutí zdarma (ideálně již bez škrábanců) by mohlo být rozumné bolestné.
M: mjaros@detailingshop.cz T: +420602542150
-
- Registrovaný uživatel
já bych to pořešil asi tak, že bych si koupil černou barvu, umyl, odmastil a jehlou si to zaretušoval, aby to nebylo tak vidět, vzhledem k tomu, že disk je černej.. ono asi by šlo vydupat, že ti to opraví přelakováním, ale tam hrozí, že ti to poškrábou při zouvání/nazouvání pneu, z auta atp.. radši bych to udělal sám a bez rizika
btw. co to je za kola?
btw. co to je za kola?