Na kurzu si probereme jak teoreticky tak i projdeme v praxi jak auto před leštěním připravit tj mytí,čištění,clay...zkrátka vše co je potřebné provést před leštěním laku, aby to bylo jak má

Budete si moci vyzkoušet jak práci s DAexcentrem tak s rotačkou. Práce s excentrem bude samozřejmě stěžejní jakožto pro začátečníky. Budete si moci osahat různé kotouče a pasty a vysvětlíme si i správné volby osvětlení při leštění, ale především volbu pořízení druhu leštičky.
Taky si samozřejmě řekneme něco k rizikům apod nepříjemnostem, které mohou při leštění nastat.
Opakuji, že je to určeno především pro začátečníky-zkušenější se tam nic moc nového, co by neuměli asi nedozví. Zkušenější by museli zvolit individuální zaškolení intenzivnějšího a odbornějšího charakteru,kde se dozví i další věci než jen o leštění.
Absolvent bude vědět jak auto před leštěním připravit, jak leštit a jak auto nakonec ošetřit.
Termínově bych to viděl na únorový víkend(případně více dle zájmu) a cenově to nebude jen tisícovka nebo 2(to u mě byl kurz voskování) ale určitě nepočítat ani 10

Vím,je blbý, že jsem neuvedl přesný datum ani cenu kurzu, ale vše se bude odvíjet od zájmu, takže to prosím nechápejte jako nezájem z mojí strany(jak bylo v minulosti nesprávně pochopeno) ale opravdu všechno zařídím až dle ohlasů a zájmu. Bude velký rozdíl jestli se ozvou 3 lidi nebo 10..nemám vůbec odhad kolik lidí se mi ozve

Díky za pozornost a v případě zájmu či připomínek mi tu můžete napsat sem či sz a nebo mail info@mytiauthodonin.cz