jak na detailing profesionálně - legální přivýdělek
- oxik
- Pokročilý uživatel
No, já myju u přítelkyně před garáží a tam, kde teče voda roste vyšší a zelenější tráva než jinde, iron, bluegel, tardis.. všechno..a sousedi jsou cajk, když jim jednou za čas umejete auto
http://www.display-folie.cz - ochrana pro všechny displeje a monitory
- BigBang
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nezačnou prudit sousedi, dá se to tak praktikovat. A co se týče rozborů půdy při nějakym udání, tak si myslim, že asi kdekoliv ve městě by dokázali zjistit kontaminaci...
GERMAN ENGINEERING...(\X/)
Fóbie a Šurikeny ... a Hliník?
kdyby po mně byla sháňka, tak vwvw(makovej závin)centrum.cz
Fóbie a Šurikeny ... a Hliník?
kdyby po mně byla sháňka, tak vwvw(makovej závin)centrum.cz
-
- Nováček
- Obdržená poděkování: 1 poděkování
Ahoj chlapi.
Chci se zeptat, jestli už někdo z vás řešil Změnu v užívání stavby? Jde o garáž, která je součástí rodinného domku. Na Živnosťáku mi totiž řekli, že pokud chci podnikat v garáži, která je teď brána jako obytný prostor, musím ji přepsat na prostor ke komerčnímu užívání. Co všechno proto musím vyřídit, když nebudu dělat žádné stavební úpravy a chci tam prostě jen čistit interiéry? Musím řešit i hasiče, atd.?
Chci se zeptat, jestli už někdo z vás řešil Změnu v užívání stavby? Jde o garáž, která je součástí rodinného domku. Na Živnosťáku mi totiž řekli, že pokud chci podnikat v garáži, která je teď brána jako obytný prostor, musím ji přepsat na prostor ke komerčnímu užívání. Co všechno proto musím vyřídit, když nebudu dělat žádné stavební úpravy a chci tam prostě jen čistit interiéry? Musím řešit i hasiče, atd.?
-
- Nováček
- Odeslaná poděkování: 1 poděkování
jmarcos píše: ↑06 bře 2017, 12:00 Ahoj chlapi.
Ahoj , řeším ted to stejné , vyřešil
Jsi to ?je to moc oser ?