tablet
- Bejby
- Partner DCČR
- Mouse
- Registrovaný uživatel
Mr.Bean: ty seš, ale jantar
ale je to hezký
ale je to hezký
-
Saughts2005
- Nováček
Ahoj, díky za sdílení zkušenosti! Prestigio PMP5570c vypadá jako solidní zařízení na běžné používání – internet, filmy a čtení knih. Za tu cenu je to určitě dobrá volba, zvlášť pokud hry nejsou priorita. Já naopak rád trávím čas hraním her jako Counter-Strike, ale pro běžné věci je takový tablet nebo čtečka ideální.
Jsem velký fanoušek Counter-Strike a rád si zpříjemňuji hru otevíráním nových skinů. Pokud máte rádi stylové zbraně a chcete objevovat ty nejlepší designy, určitě si nenechte ujít nové cs2 skiny.
- malwax.eu
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že pro takové využití bude potřeba počítat s vyšší cenou. Jakmile člověk tablet má, začne využívat všechny jeho funkce a brzy zjistí, že výkon může být nedostatečný. Já osobně bych tablet využíval i na úpravu videí a fotografií — dnešní aplikace toho nabízejí opravdu hodně.
-
Dreptur
- Nováček
Za ten rozpočet bych se dnes určitě díval spíš po bazarových nebo repasovaných tabletech vyšší třídy než po úplně novém levném modelu. Rozdíl v kvalitě displeje, výkonu i výdrži bývá dost znát.Mouse píše: ↑18 lis 2013, 15:42 ahoj dokáže mi někdo poradit ?
uvažuji o tabletu
použití: internet zcela určitě, občas nějaká hra a film
budu používat v práci a když pojedu někam s rodinkou tak prcek si pustí v autě asi ten film a nebo hru
požadavky: wifi, 3G, minimálně 8", ale raději o něco větší, minimálně 2jádro a 1gb ram, rozlišení bych rád min. aspoň 1024 x ? a nebo rozlišení zase až tolik neřešit ?
jo a cena 2500,- a strop 5500,-
díky za názory, nápady a případnej nějakej odkaz
Pokud na tom bude koukat i dítě na filmy, tak bych rozlišení úplně nepodceňoval. Full HD displej je příjemnější než starších 1024 × 600, zvlášť na 10" tabletu.
A ještě bych zvážil, jestli opravdu potřebuješ 3G/LTE. Když máš v mobilu dost dat, často stačí udělat hotspot a výběr tabletů je pak mnohem větší.
Szia! Játékokkal és online kaszinókkal foglalkozom. Korábban főleg PC-s játékok, most inkább a kaszinók jönnek be. Ha érdekelnek az akciók, nézd meg a betmatch promóciós kód ajánlatokat.