Jen tak dál ať se daří
Jo a kdyby měl někdo zájem kouknout na mou prezenčku,
tak koukněte a řekněte mi své připomíky ať už dobré nebo špatné no
https://www.facebook.com/mytiauthodonin
jen bych doplnil, že když jsem ze zvědavosti několikrát zkusil zjistit kolik vody sežere umytí, tak to bylo zhruba 100 l skrz wap + 20l do kýble (rinse kýbl jsem neměl, rukavici jsem proplachoval z hadice a to je započtený), ale zase na druhou stranu jsem wapkou stříkal jak o život až bych řekl, že jsem trochu plýtval. Kolik si to vzalo elektřiny nevím, to jsem nezjišťovalBigBang píše:... Chce to si spočítat kolik spotřebuješ elektřiny, vody a přípravků zhruba tak v průměru na jedno „mytí“
Interiér jsem taky tak nějak myslel, ale tepování zatím nabízet nemůžu, až po pár exteriérovejch zákaznících.BigBang píše:Ještě bych přidal introš suchej (vysátí, vyčištění plastů APC, ošetření plastů - 300), mokrej (to co suchej + tepování - 600) popř. ošetření kůže, ale to je jen takovej nástřel, nad kterym jsem tak uvažoval. Chce to si spočítat kolik spotřebuješ elektřiny, vody a přípravků zhruba tak v průměru na jedno „mytí“Mr.Bean píše:Mytí (kola z venku, lak) 300
Mytí (komplet kola, zárubně, podběhy) 500 - asi bych dal tak 600, zárubně jsou mr.ačka
Mytí + krátkodobý vosk 1000 - 1 vrstva vosku + ruční příprava?
Mytí, 1 leštění, voskování 4000 - jako že 1 stupňový leštění + 2 vrstvy vosku?
+ navíc leštění 1000 - další stupeň?
+ další vrstva vosku 600
+ voskování kol (po demontáži, vyčištění + ošetření pneu 1500)
wildT píše:v lepsim pripade k nejakymu sudlicovi za litr