Ted tedy úplně nevím jestli dělám něco špatně nebo jestli Revive prostě není na plasty chevroletu

Já dal na doporučení. Nikdy jsem popravdě neřešil. Koukal jsem na internet a tam psali jak vydrží 6 měsíců atd... No poprvé to bylo blbě vyčištěné jak to slezlo celé. Ted to celkem drží, ale není to jak bych od toho očekával.3dclub píše: ↑20 dub 2022, 18:00 Osobně mě kosmetika od AF nikdy moc nezaujala, ale i celkově mi přijde, že na ext. plastech nic moc nevydrží. Z "levných" matlátek byl asi nejlepší VP back to the future, Koch plast star 96, ale za chvíli je to prostě dole
Zkusil bych Black Wow PRO nebo Infinity Wax Rubber and Plastics Wax, to by mělo mít dělší výdrž![]()
No napadlo mě jestli to není, že chevrolet má plasty na hov..soray píše: ↑20 dub 2022, 18:02 Může to být způsobenou určitou "nekompatibilitou" plastu a přípravku. Obecně ale platí, že běžné oživovače jsou spíš krátkodobá záležitost. Pokud bys chtěl něco odolnějšího, sáhni po odolném povlaku na plasty https://www.detailingshop.cz/nanopovlaky-na-plasty/