joshiki,to že to lidi podceňují je ale pro Vás dobře,ne?.....aspoň budete mít práci.

Souhlasím s tím, že si spousta lidí myslí, že to je easy a zvládne to každej napoprvé.. já se taky spálil, samozřejmě se mi podařilo vytvořit hologramy tvrdym kotoučem a fg400.. zatím jsem neměl čas je zkusit opravit měkčím kotoučem a jemnější pastou, ale ani jsem nečekal, že napoprvé se mi rotačkou povede hologramy nenadělat..ale nevzdávám to a pokud se mi nepodaří je odstranit, tak se taky zeptám co s tím.. jasně, bude mi doporučená orbitka a školení, ale jak jsem psal, někdo to prostě chce zkusit a já takovej jsem, tak bych z toho nedělal drama..dokud tyhle lidi (včetně mě) nechtějí na leštění vydělávat a podsekávat ceny(za hologramy si samozřejmě nevezmou full price), tak bych to nijak nehrotil.joshiki píše:Píšeš že souhlasíš, přitom vnímám z textu opak![]()
Mám s tím osobně problém(ano podle mě to problém je) ten, že lidi neposlouchají rady-nevím o nikom, kdo by začátečníkovi doporučil rotačku na tmavý lak a kor na černý.
Poslední dobou se mi zdá, že lidi náročnost strojního leštění neuvěřitelně zlehčují až snad na úroveň bezkontaktního oplachu.
Pokud se někdo zeptá jak na hologramy, tak je to podle mě špatně, protože tohle měl mít nastudované alespoň co se týče základů, ještě než na lak sáhl a věděl by přesně to na co se posléze zeptal...s tímto se souhlasit dá nebo se pletu?