Autoglym Super Resin Polish
- Tom
- Moderátor
co se takhle zbavit toho "exkluzivního šamponku" 

Detailing Club ČR
Detailing Shop http://www.detailingshop.cz - Autorizovaný dealer Dodo Juice, Gyeon, Microfiber Madness, ValetPRO, Race glaze, Bilt Hamber, Autoglym, Auto Finesse, široká nabídka autokosmetiky Swissvax, Carpro, Chemical Guys a další.
Detailing Shop http://www.detailingshop.cz - Autorizovaný dealer Dodo Juice, Gyeon, Microfiber Madness, ValetPRO, Race glaze, Bilt Hamber, Autoglym, Auto Finesse, široká nabídka autokosmetiky Swissvax, Carpro, Chemical Guys a další.
- Rety
- Pokročilý uživatel
- Obdržená poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jo, šampon to chce vyměnit, ale nezbavovat. Hodí se na nevoskované auta a taky na to když chceš udělat novou vrstvu pre-wax a vosku 

-
- Nováček
To jste mu moc neporadili. Šampónem by to být nemělo, ale chtělo by to najít příčinu. Sám jsem používal Autoglym šampón s Dodo Juice vosky a nebyl problém. Navíc to nebyly ani hybridní vosky, ale čistě přírodní. Ty mají životnost mnohem menší. Nemluvě o tom, že hybridní vosk musí vydržet větší nakládačku. Takže problém bude spíše jinde a chce tomu předejít před další aplikací.
Zkus se rozepsat více o postupu, ředení.......
Zkus se rozepsat více o postupu, ředení.......
-
- Nováček
Autoglym BodyWork Shampoo, pak usušení, IronX, wapka, Clay + Dodo Juice Born Slippy, znova wapka, Autoglym SuperResin Polish a nakonec 2 vrstvy Dodo Juice Supernatural Hybrid, kterej jsem nanášel pěnovým aplikátorem od Dodo. Doba schnutí tak 15-20 minut a šup rozleštit vosk mikrovláknem.
Jednu vrstvu jsem dokončil v 8 večer a druhou jsem nanášel další den kolem poledne.
Pak jsem to umývál vždy 1x týdně o víkendu. 2 víčka šamponu do 10l kýble. Nic víc, žádný PH agresivní věci ani nic podobného.
Jednu vrstvu jsem dokončil v 8 večer a druhou jsem nanášel další den kolem poledne.
Pak jsem to umývál vždy 1x týdně o víkendu. 2 víčka šamponu do 10l kýble. Nic víc, žádný PH agresivní věci ani nic podobného.
- Kendik
- Registrovaný uživatel
Ahojte. Musim uznat, ze SRP je opravdu skvela vecicka a mam s nim jen dobre zkusenosti. Pouzivam ho jiz dlouha leta. Ohledne vosku na nej, tak pouzivam stridave vosky Finish Kare P1000 a Raceglaze Signature Series Wax 55 a nezaznamenal jsem zadny problem.
Eventuelne bych klidne vyzkousel nejakou obdobu SRPu, pokud tedy nejaka existuje. Co jsem pokukoval, tak by to mohl byt Dodo Juice Lime Prime Lite Cleaner Glaze.
Eventuelne bych klidne vyzkousel nejakou obdobu SRPu, pokud tedy nejaka existuje. Co jsem pokukoval, tak by to mohl byt Dodo Juice Lime Prime Lite Cleaner Glaze.