APC zkušenosti?

Nevíte si rady? Potřebujete poradit s výběrem produktů? Narazili jste na problém při detailingu a neznáte řešení? Zde můžete položit dotaz a zkušenější vám poradí.
Odpovědět
planescape
Registrovaný uživatel

V testu APC se psalo, že Meguiars APC dříve nechával na gumových koberečcích bílé skvrny, ale nyní už ne. No já mám jinou zkušenost. Koberečky jsem měl už pěkně špinavé, ale byly černé a nyní po umytí megsem flekatě šedivé. Megs mě pěkně zklamal.
Co použít na odstranění těchto skvrn?
Bejby
Partner DCČR

Já bych to tak černě neviděl. Já už jsem tím vydrbal kvanta gumových koberců a nikdy jsem neměl problém. U tebe bude chyba spíš v tom samotným koberci. Všechny nejsou že stejného materiálu :) jinak Megs apc je pro mě velkej favorit, co se týče poměru cena/výkon. Čistí fakt dobře.
alo1
Registrovaný uživatel

pro me z daleka nejvetsi favoriti jsou GreenStar od Koch Chemie a Surfex HD od Bilt Hamberu...
Naposledy upravil(a) alo1 dne 12 kvě 2014, 11:55, celkem upraveno 1 x.
wildT
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

^tak nejak :thumbup:

Ale nutno dodat ze vzorek toho Megsu jsem mel taky a problem jsem s nim na plastech nemel, dokonce mam i nejake 50/50 fotky, ale nevim kde. :(
Mr.Brain
Registrovaný uživatel

Já to APC od Meguiars mám taky, hlavně kvůli ekonomice a používám ho na všechno, od čištění kol (silnější koncentrace) po interiéry (slabší koncentrace) a za tu cenu je to velká paráda. Nejdřív se mi nechtělo kupovat to velké balení, ale nakonec jsem rád, že ho mám.

edit: co se týče těch koberců nebo gumy obecně, tak jsem si nikdy nevšiml, že by to dělalo nějaké fleky a to to používám už asi 3-4 roky
planescape
Registrovaný uživatel

Meguiars APC čistí fakt dobře, to jo, z těch koberečků mi šla fakt tmavě hnědá pěna a to jsem je předtím pořádně oplachoval. Ale proč se mi po uschnutí na nich vytvořil takový šedivý zákal, nevím. Vypadají jako bych je namočil do vody od primalexu :mrgreen:
Mr.Bean
Pokročilý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Flekatý mi to zůstalo, když jsem to pořádně nevydrbal a neoplách. Teď to dělám tak, že opláchnu wapkou, nastříkám APC (1:10), chvilku nechám, přistříknu znova, vydrbu kartáčem a pak pořádně opláchnu.
MB w124 300TE-24 R6, BMW E12 525 R6, BMW E28 525i (na jaře 535i), BMW E23 735i R6, BMW E30 316i, Simca 1000 1,3 rok 66
Úplný blázni jsou ty lidi... Místo na koních jezděj v medvědech

Obrázek Obrázek
planescape
Registrovaný uživatel

Snažil jsem se to opláchnout pořádně. Zvláštní je, že to zešedlo jen zvrchu.
Tohle byl můj první detailingový pokus a takhle dopadl. Se začínám bát, co dalšího zničím :mrgreen:
Přílohy
koberecek1.jpg
koberecek2.jpg
joshiki
Pokročilý uživatel
Obdržená poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

planescape: a nebyl ten kobereček před čištěním náhodou impregnovaný nebo zamaštěný?
Jestli jo, tak APC jsi sundal impregnaci/mastnotu a proto ti vybledl...stříkni na něj nějakou impregnaci na gumu/plast a uvidíš co to udělá :)
Aktuálně na fb http://www.mytiauthodonin.cz
Archív na DC.CZ http://detailingclub.cz/viewforum.php?f=49

----------------------------- info@mytiauthodonin.cz 606 300 056
jarekf
Registrovaný uživatel

To vypada na nejaky hodne silny APC, kdyz to vyzere barvu z gumy :)
Odpovědět