Tak jsem se rozhodl vytvořit si nové téma, kde budu dávat ukázky svých prací na autech "zákazníků", tak doufám, že to nevadí a téma nebude smazáno
Toto téma jsem vytvořil hlavně za účelem toho, že mě budete kritizovat a buzerovat, co dělám špatně a co jakým způsobem zlepšit

Momentálně studuju VŠ, takže to s časem neni moc růžový, ale nějaký ten víkend mi padne do ruky špinavý auto

O detailing jsem se začal zajímat koncem minulého roku a jsem z toho unešenej, takže veškerý moje peníze z brigád jdou na objednávky z detailingshopu, tudíž mi toho ještě dost chybí.. No tak nebudu to prodlužovat a pomalu se vrhneme na moje první počínání..
Čištění interieru - Renault Laguna 2002
11 let starý auto v nepříliš dobrém stavu bylo potřeba pořádně vyčistit. Přání majitele znělo jasně: ,,Vyčistit, co nejvíc to půjde!"

hurá do toho.. Špína byla pěkně zažraná, místy až tak "zaleštěná" od rukávů, že vytvořila lesklý povrch na látkovém čalounění výplní dveří a loketní opěrky.. Nastěstí jsem měl možnost si půjčit tepovač (Karcher puzzi 100) i s chemií, která ovšem nestála za nic. S větším znečištěním sedaček si moc neporadila, takže v příští objednávce bude Valetpro Heavy Duty

Na celej interier padnul skoro celej AG Interior Shampoo, ale za to funguje skvěle. Celkově to byla dobrá zkušenost a hlavně vím, co všechno příště zlepšit a doladit. Hlavně jsem si vědom nedostatků, jako NE úplně dokonalej prostor kufru (z těch vláken to fakt nešlo vytáhnout).. Jo a ještě bych rád upozornil, že volant nebyl čištěn, majitel si už koupil nový

Celkově jsem nad tím strávil cca 7 hodin. Veškerá kritika je vítána, ale už předem vim, že to schytám.. Příště to bude určitě lepší

A kvalitu fotek omluvte, přiště bude lepší aparát, toto bylo narychlo..
Co a jak a kdy a proč:
luxování
tepování sedaček, podlahy a kufru
čištění čalounění a plastů AG Interior Shampoo
APC (silnější roztok Glossworkz)
kartáček Colourlock
kartáček na zuby
kartáč Noname (gumové koberce)
tuna mikrovláken
impregnace AG Vinyl&Rubber
vyleštění vnitřních oken
máminy uchošťoury o.b.

Špinavý

Špinavý

Fuj..

"Zaleštěná" špína

Fujky..

Prasečí chlív..

Čistíme zoubky

Vyčištěno, fotku před bohužel nemam

Mokré čištění kufru

Zámek kufru byl už na pohled nejhorší..

..ale to nejhorší..

..nás teprve čekalo!

..dobrý den!

po těžkém boji bohužel kartáček zemřel..

Vyčištěno, bohužel špína trochu zůstala, plast byl nečím naleptaný..

Ovládání zdrcadel, taky pěkný hnus..

Okousaný palec neřešit

Tady jsem si připadal, jako pravý detailer

..bavily mě takový maličkosti

Vyčištěno

Špinavá roleta..

Čistá roleta..

Před..

..během..

..po

Před

Po