Caute, v pondelok a utorok som pracoval na tejto velmi peknej ciernej A5ke. Kamos ju ide predavat, tak chcel aby som mu ju prelestil. Auto bolo iba minimalne doskriabane, velmi zachovaly lak, bezne skrabanceky okolo kluciek, blatnkika kapoty atd...nic vazne.
Auto som lestil pastami Menzerna FG400, PF2200, Koch chemie (skusal).
Auto po vylesteni malo doslova zrkadlovy lesk, dlho som tak krasnu ciernu nevidel. Auto zakonecene iba Valet pro citrus bling.
Enjoy foto
Audi A5 (S5) wet mirror
- JuraRacing
- Registrovaný uživatel
- JuraRacing
- Registrovaný uživatel
- joshiki
- Pokročilý uživatel
- Obdržená poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To musí být radost dělat na takových autech
Pěkná práce, ikdyž škoda jen detaileru, ale k prodeji je blbost řešit něco víc
Pěkná práce, ikdyž škoda jen detaileru, ale k prodeji je blbost řešit něco víc
Aktuálně na fb http://www.mytiauthodonin.cz
Archív na DC.CZ http://detailingclub.cz/viewforum.php?f=49
----------------------------- info@mytiauthodonin.cz 606 300 056
Archív na DC.CZ http://detailingclub.cz/viewforum.php?f=49
----------------------------- info@mytiauthodonin.cz 606 300 056
- Feri
- Pokročilý uživatel
Nádherný auto a moc pěkná práce.
Na těch černých autech je prostě radost něco dělat.
Pouze mi příjde škoda, když už se na tom autě udělá tolik práce, že se to nazavoskuje. Bling sice má nějaký rozumný vlastnosti, ale vrstva FK stojí pár kaček (a bling pak třeba na ni) a kolik by to zabralo času? 1 hodinu? Lak by pak byl lépe chráněn a méně náchylný k dalším poškozením...
(chápu, že vše závisí na požadavcích zákazníka, ale tady by i detailer měl udělat osvětu a prostě si to "prodat"...)
Každopádně nádhera
(edit: koukám, že než jsem dočetl příspěvky a napsal reakci, Joshiki byl rychlejší s tou stejnou "výtkou"...)
Na těch černých autech je prostě radost něco dělat.
Pouze mi příjde škoda, když už se na tom autě udělá tolik práce, že se to nazavoskuje. Bling sice má nějaký rozumný vlastnosti, ale vrstva FK stojí pár kaček (a bling pak třeba na ni) a kolik by to zabralo času? 1 hodinu? Lak by pak byl lépe chráněn a méně náchylný k dalším poškozením...
(chápu, že vše závisí na požadavcích zákazníka, ale tady by i detailer měl udělat osvětu a prostě si to "prodat"...)
Každopádně nádhera
(edit: koukám, že než jsem dočetl příspěvky a napsal reakci, Joshiki byl rychlejší s tou stejnou "výtkou"...)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezke delal jsem stejne, jen o par let starsi, interier. Tak doufam ze taky dojede jeste na lak
-
- Nováček
Citrus Bling od Valet Pro je také skvělá volba pro zakonzervování a dodání dodatečného lesku. Přírodní citrusový základ často poskytuje vůni, která je příjemná a osvěžující.