Čištění kotoučů
- Mr.Brain
- Registrovaný uživatel
Chlapi, buď neumím hledat nebo to tu vůbec není... Jakým způsobem čistíte po leštění kotouče? Já je vezmu ipou popř. vlažnou vodou a mýdlem, nic tam nezůstává, ale jestli někdo nemá nějakou "sofistikovanější" metodu 

- Mr.Bean
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Buď APC nebo Jarem a horkou (víc teplou) vodou a pořádně vypláchnout. Ale chce to fakt Jar, ne nějaký napodobeniny. Potom samozřejmě vyždímat do ručníku a odstředit na leštičce.
Já na to vyrobím samostatný téma
Já na to vyrobím samostatný téma

- Bejby
- Partner DCČR
V teplý jarový vodě ručně vyprat, pořádně vypláchnout, vyždímat a na max otáčky to odstředit na rotačce a můžeš leštit dál 

- Mr.Bean
- Pokročilý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Rety
- Pokročilý uživatel
- Obdržená poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně je vidět jak je čistí Greg z CG. Mají na to i takové udělátko na kýbl, ale docela zbytečnost. Čistím několika způsoby, podle toho jak je zaprasenej, nebo jak se mi chce. DO kýblu s nějakým obyč prostředkem na čištění. Třeba zmiňovaný jar, nebo i pokud je čistá voda, tak do šamponkýble. Nechat nacucnout vodou a pokdu to je Hex kotouč, tak starým kartáčkem na zuby vyčistím spáry pod vodou. Nebo nadrzo tlakem vody z hadice na úzký proud a jde to pěkně dolů vše. Potom opatrně v rukách vyždímat a zbavit co nejvíc vody, dát na leštišku a pomalu protočit.
Za mě bych nedoporučoval dávat na nejvyšší výkon, protože kotouče(hlavně už použité) se můžou roztrhat odstředivkou. Ztěžknuté vodou bez brždění o lak se mi moc nelíbí. Na orbitce jedu max na 4ku a raději to dělám tak minutu
Za mě bych nedoporučoval dávat na nejvyšší výkon, protože kotouče(hlavně už použité) se můžou roztrhat odstředivkou. Ztěžknuté vodou bez brždění o lak se mi moc nelíbí. Na orbitce jedu max na 4ku a raději to dělám tak minutu
- Bejby
- Partner DCČR
S těma maximálníma otáčkama při sušení si taky dávám pozor, ale když je kotouč nalepenej rovnoměrně, tak jsem zatim neměl problém