Ale zajímavý poznatek...že něco ohřívá lak o tolik pomaleji než obyč pasty 3m či menzerny
Podle mě s tím ručně nehneš, zrovna teď o víkendu jsem dělal kapotu po takovemhle zásahu dratenkou + jarem a mozna i acetonem (odstranovani pryskyřice ze stromu), drhnutou vsim moznym, co na lak nepatří plus najetych 350tis km. Dalo mi to dost zabrat s to jsem to delal orbitkou + FG400 + orange hex, PF2500+bilej hex a ty bílý fleky jsem musel vzit 1500-2000 smirkem pod vodou.Alan píše:Zdravím,
na fóru jsem nováček a v oblasti detailingu naprostý amatér, auto myji pouze šampónem s voskem od želvy a jednou za čas použiji vosk od Sonaxu. Proto doufám, že při čtení tohoto příspěvku budete chápaví a jen od vás neschytám, jakej jsem vůlBěhěm mytí jsem při snaze "dokonale vyčistit" lak svého auta udělal hloupou chybu, kdy jsem se snažil odstranit různé nečistoty (asfalt, polétavá rez) hrubou stranou houbičky na mytí nádobí a jak to dopadlo, vám jistě ani nemusím psát.. na všech místech, kde jsem tyto nečistoty odstraňoval, jsem lak prodřel.
..