Ultimate Compound je nejsilnější pasta z "uživatelské" řady. Potom jsou ještě produkty z řady Mirror Glaze, ale ty jsou zase primárně určeny pro strojní leštění.
Výhodně Ti můžu UC prodat ze svých zásob

Předpokládám rotační, né vibrátor. Smím vědět ještě pár detailů? Jaký otáčky, průměr kotouče? Síla přítlaku? Já si osobně myslím, že to v praxi nemůže nastat, ale nikdy neříkej nikdy, že.joshiki píše:High Temp.: Každý ví, že se nesmí lak příliš zahřát...jenže už málokdo ví, co se stane při tom překročení určité teploty, tak tady je výsledek.
Clearcoat se jakoby oddělil od metalízy a jakoby vystoupl i s obtiskem od struktury metalízy. Povrch clearcoatu jakoby zdrsněl a vytvořil pohledově zalmžení laku-velmi nevzhledné.
Přehřátí laku=smrt
No, tento lak tedy vypadal hrozně, řekl bych, že ještě hůř než teď vypadá ten můj, ale to se teprve ukáže, co se s tím bude ručně dát dělat.c4eX6 píše: Podle mě s tím ručně nehneš, zrovna teď o víkendu jsem dělal kapotu po takovemhle zásahu dratenkou + jarem a mozna i acetonem (odstranovani pryskyřice ze stromu), drhnutou vsim moznym, co na lak nepatří plus najetych 350tis km.
Díky za nabídku, rozhodl jsem se nakonec pro celou tuto sadu, která UC obsahuje - http://www.detailingshop.cz/darkove-set ... -laku.htmlMichail píše: Výhodně Ti můžu UC prodat ze svých zásob