Zdravím pánové, s leštěním mám zatím malé zkušenosti nicméně o víkendu jsem leštil přední světla rotačkou 3M za použití kotoučů ShineMate + Menzerna pasty, všechno v naprostém pořádku, až sem byl překvapen že šlo vše tak hladce a s výsledkem jsem byl nadmíru spokojený
Ale teď co mě trápí... po odvedení práce na světlech jsem chtěl zkusit vyleštit i kousek blatníku (cca 15-20cm) prostě jaký bude rozdíl na 8 let (150tis/km) starém laku poškozovaném myčkou.
Na laku byl do té doby aplikovaný Soft99 Fusso, a lak vypadal celkem v dobrém stavu, vyčistil jsem leštěné místo IPOu, clayoval a následně leštil, všechny škrábanečky zmizely a byl jsem s výsledkem spokojený a pak jsem se podíval pod ostrým úhlem na lak a na leštěné ploše (ohraničené páskou) jsou takové mikro tečky (dírky)

vypadá to docela ošklivě a jsou viditelné pouze pod úhlem, část která je stále zavoskovaná je bez tohoto problému. Čím to může být? jen podotýkám že je to na přední části blatníku, tedy exponovaná co se týče odletujících kamínků atd... Udělal jsem něco špatně?
Děkuji